Particulier

/Particulier
Particulier 2018-04-21T13:33:46+00:00

Particulier belastingaangifte

Ook voor de particulier bieden wij onze diensten aan. Wij kunnen u helpen met het invullen van uw aangifte, het aanvragen van zorgtoeslag, het aanvragen van kindgebonden budget en het aanvragen van huurtoeslag. Tevens kunnen wij voor uw berekenen of u hier recht op hebt.

Niet alle belastingaangifte zijn gelijk. Er zijn een aantal onderwerpen die een aangifte lastig of eenvoudig kunnen maken. Werkt u in loondienst en heeft u geen eigen woning en/of spaargeld, dan heeft u een relatief eenvoudige aangifte. Maar zodra er een partner, kinderen of vermogen in het spel is dan zijn er tal van dingen waar u op moet letten bij de aangifte.
Dit mes snijd aan twee kanten. Enerzijds wilt u een zo groot mogelijk voordeel behalen, u wilt tenslotte niet meer belasting betalen dan noodzakelijk. Anderzijds, als u niet genoeg betaald, of teveel terugkrijgt dan zult u dit later weer moeten betalen.

Dit soort achterstallige belasting kan al snel redelijk hoog oplopen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u de toeslagen en voorlopige aanslag juist invult. Zodra er iets veranderd moet u dit meteen doorgeven zodat dit niet uit de pas gaat lopen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw IB aangifte goed is ingevuld? Dat u het maximale voordeel haalt uit uw aangifte? U kunt deze door ons laten controleren of invullen vanaf €45,-. Tevens kunnen wij u helpen met het invullen van de voorlopige aanslag (voorheen voorlopige teruggaaf) of met toeslagen. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan achteraf.

Klik hier voor:

  • Belastingaangifte

  • Zorgtoeslag

  • huurtoeslag

  • Kindgebondenbudget

Direct Contact

[recaptcha]

Zo neemt u contact met ons op